Treningstider

Vi trener på Krohnengen skole mandager (Professor Dahls gate 35) og på BIKS (Bergen internasjonale kultursenter,
Kong Oscars gate 15) tirsdager og torsdager.

Mandag:	Kl. 19.00–21.00
Tirsdag:	Kl. 18.15–19.45
Torsdag:	Kl. 17.00–18.45

I blant møtes vi også etter stengetid på Smakverket Kafé for litt sosial, avslappa trening og musikk.

Nybegynnerkurs

På starten av hvert semester holder vi et gratis nybegynnerkurs over en uke. Her får du en smak på hva capoeira er; du lærer diverse bevegelser, både enkle og utfordrende, og får testet ut å spille med andre. Du får også en liten smakebit på den musikalske delen av capoeira.

Vi anbefaler å starte i forbindelse med et nybegynnerkurs, men du er velkommen til å starte midt i semesteret også. Vi kan love deg mye moro uansett, men i starten av hvert semester vil treningene i større grad være lagt opp etter nybegynnernes behov.

Alle er velkomne, men vi har ikke en egen barnegruppe, så vi har sjelden medlemmer yngre enn 16 år. De fleste medlemmene er mellom 20 og 40.

Passer capoeira for meg?

Det korte svaret er ja! Mange tenker man må være myk eller akrobatisk for å starte med capoeira. Det trenger du ikke.

Spillet skapes mellom de to som spiller sammen, og tar utgangspunkt i deres forutsetninger. Om man er gammel eller ung, nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle.

Samtidig må du forvente å utfordre deg både mentalt og fysisk. Å slå hjul er f.eks. en svært vanlig bevegelse i capoeira. Men hvis du aldri har gjort det før, lærer du det i løpet av kort tid (ja, vi lover!).